Celebrity

26 Ιουνίου 2024 13:43

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: "Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί, μπορούμε να πούμε πια ότι συζούν"

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: "Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί, μπορούμε να πούμε πια ότι συζούν"

-

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε όσα λέγονται και γράφονται για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας με νόημα: "Είναι αυτό που βλέπετε".

Συζητώντας όσα είπε η Μαρία Αντωνά στο "Πρωινό Σουσού", ο Νίκος Γεωργιάδης, στον οποίο η ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε την επίμαχη συνέντευξη, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε πως η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση μήνα, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους πλέον μένουν μαζί.

"Μπορούμε να το λέμε άνετα πια ότι είναι κανονική σχέση, δεν είναι απλά φίλοι. Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί, βγήκε πάρα πολύ γρήγορα αυτή η σχέση. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει 15 κιλά, μη σας πω και 18. Για τα κιλά το ξέρω. Φαίνεται και στην τηλεόραση ότι έχει αδυνατίσει. Ο έρωτας κάνει καλό. Μπορούμε να πούμε πια ότι μένουν μαζί, συζούν" αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)