Celebrity

04 Ιουλίου 2024 11:35

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η αντίδραση στη συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη και στο story από το σπίτι στη Μύκονο

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η αντίδραση στη συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη και στο story από το σπίτι στη Μύκονο

-

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και η Αναστασία Ζάρκα συνάντησαν τον Γιώργο Μακρυνιώτη έξω από τα στούντιο της ΕΡΤ. Ο pastry chef μίλησε για την συμμετοχή του στην εκπομπή «Στούντιο 4», αλλά ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη και το story από το σπίτι στη Μύκονο, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να κάνει κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση από το σπίτι στη Μύκονο μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του

«Τελευταία ημέρα στο Στούντιο 4. Δεν φεύγω σεζόν, τελευταία ημέρα που μαγειρεύω, του χρόνου πάλι. Δόξα τω Θεώ ήταν μια καλή χρονιά, είχαμε όλοι την υγεία μας, δουλειά αρκετή. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται κάτι άλλο οι άνθρωποι, αγάπη, δουλειά και υγεία.  Είμαι ευλογημένος για τη συνεργασία μου στο Στούντιο 4. Ήταν χαρά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης για την εκπομπή «Στούντιο 4».

Στη συνέχεια ο pastry chef ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη στην “Super Κατερίνα” και απάντησε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο και να πω κάτι. Αφήνω τους εμπλεκόμενους να τα βρουν μεταξύ τους. Δεν έχω δει το story από το σπίτι στη Μύκονο, δούλευα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)