Blogs

16 Σεπτεμβρίου 2024 17:10

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/9) - Powered by Cheri up

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (16/9) - Powered by Cheri up

-

Να ‘μαι κι εγώ ξανά στο γνωστό μου «πόστο» και στα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics που πήραν… άδεια μαζί μου! Τώρα που με εμάς επιστρέφουν οι τηλεοπτικές εκπομπές και συνήθειες, πάμε να ξεκινήσουμε και καλή μας σεζόν!

Likes

  • Δεν είναι τυχαίο που Γιώργος Λιάγκας, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου κάνουν τόσα χρόνια πρωταθλητισμό. Το “Πρωινό”, το “Happy Day” και η “Super Κατερίνα“ ξεχώρισαν στην πρεμιέρα για τις καλοδουλεμένες σκαλέτες, τα ρεπορτάζ, τα σχόλια και κυρίως τον παλμό τους.
  • Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια έβγαλε από την πρώτη μέρα έναν άσσο απ’ το μανίκι του που λέγεται Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής που διανύει την καλύτερή του φάση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και είναι ο πιο “hot” καλεσμένος που μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή μία εκπομπή lifestyle περιεχομένου, επέλεξε το «Πρωινό» για μία συνέντευξη στο Λονδίνο και στο ιστορικό Royal Albert Hall όπου θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου η συναυλία του. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης δεν θέλει καθόλου να μιλάει για τον ερχομό του παιδιού του, παρά μόνο στον πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό του κύκλο, παρόλα αυτά με τον τρόπο του έδωσε απαντήσεις και έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα του.

  • Η Αφροδίτη Γραμμέλη θα δώσει με τις γνώσεις και το σχόλιό της έξτρα αλατοπίπερο στην ομάδα του Λιάγκα, ο Ουγγαρέζος είναι απαραίτητος σε μια ψυχαγωγική εκπομπή και είναι πολύ τυχερή η Φαίη που τον έχει, όπως και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου είναι η καλύτερη και πιο elegant προσθήκη που θα μπορούσε να έχει δίπλα της η Κατερίνα Καινούργιου. Στο πρωινό της Ελένης Τσολάκη επέστρεψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη χημεία τους να είναι εμφανέστατη.
  • Και για να σας πάω και στην ακόμα πιο πρωινή ζώνη, η σταθερή αξία Γιώργος Παπαδάκης έχει για άλλη μια χρονιά δίπλα του τον ικανότατο Γιώργο Γρηγοριάδη με γνώση, κύρος και άποψη, έναν άνθρωπο που σέβεται και εκτιμά όλος ο δημοσιογραφικός χώρος.

Γρηγοριάδης

  • Σύμφωνα με το Buongiorno ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει στην παρουσίαση του “The Voice”. Ένας άνθρωπος με κοφτερό μυαλό που δεν πρέπει να απουσιάζει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.
  • Αν και τα Bootcamps του My Style Rocks θυμίζουν έντονα GNTM δεδομένου ότι βλέπουμε και Γιώργο Καράβα και Έλενα Χριστοπούλου μ’ αρέσει η σκέψη της παραγωγής να δούμε τις audition των επίδοξων fashionistas. Χρειαζόνταν ένα φρεσκάρισμα στο project.

 Likes & Dislikes

Dislikes

  • Ο Σάκης Ρουβάς και οι συνεργάτες του δεν επέτρεψαν στα φωτογραφικά πρακτορεία να εισέλθουν στο Κατράκειο το βράδυ του Σαββάτου για να καλύψουν τη συναυλία του. Έξαλλοι το σχολίαζαν στα social media τους οι φωτορεπόρτερς και δικαίως αφού βρέθηκαν εκεί για να κάνουν τη δουλειά τους όπως τόσα χρόνια, σε κάθε συναυλία. Τι κουλό ήταν αυτό; Σε γάμους το έχουμε δει, σεβαστό, σε βαφτίσεις επίσης, αλλά τώρα και σε συναυλία με τόσο κόσμο;
  • Μου έλειψε από την τηλεόραση ένα πρωινό τύπου «Πάμε Δανάη» με πιο ήπιους ρυθμούς και τόνους. Θα μου πείτε ότι υπάρχει το «Πρωίαν σε είδον» αλλά δεν είναι το ίδιο…
  • Πολύ λευκό κορίτσια! Δώστε τη σφραγίδα σας με ένα χρώμα που σας αρέσει και όχι με την άτυπη παράδοση του άσπρου. Μόνο η Σταματίνα και η Ελένη Χατζίδου διαφοροποιήθηκαν.
  • Μπέος σε τηλεφωνική και μάλιστα στην πρεμιέρα; Σαν να μην πέρασε μια μέρα ρε παιδιά. Αργεί το καλοκαίρι, ε;
  • Ναι, είμαι κι εγώ εδώ και κάποιες εβδομάδες καλεσμένος στη βάφτιση της εγγονής της Άντζελας, αλλά όπως μου ζητήθηκε δεν δημοσιοποίησα την πρόσκληση.
  • Θα πω για άλλη μια φορά πως αν η Ελένη Τσολάκη ήταν σε μεγαλύτερο κανάλι με ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα ήταν μια πολύ υπολογίσιμη αντίπαλος. Αδικείται.
  • Αν κρίνω από το cast του Survivor θέλουν να του δώσουν άλλο στυλ εκεί στον ΣΚΑΙ και σίγουρα όχι και τόσο αγωνιστικό αλλά πιο reality… έχετε κι εσείς αυτή την αίσθηση;
  • Παρακολούθησα τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς της ΕΡΤ “Αρχελάου 5” επειδή ήταν η πρώτη που έκοψε το νήμα της μυθοπλασίας φέτος και μου έκανε κλικ και το καστ. Αν η σειρά προβαλλόταν μία δεκαετία πίσω, πιστεύω ότι θα πήγαινε πολύ καλά. Λιγότερες σειρές και άλλα δεδομένα τότε. Πλέον όμως που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος το κοινό έχει άλλα "θέλω" και όλοι έχουμε καλομάθει σε ακριβές παραγωγές, το “Αρχελάου 5” μου φάνηκε κάπως… πώς να το πω ευγενικά… ταπεινό για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, αν και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι ένας κι ένας. Ευχάριστη έκπληξη για εμένα η Βασιλική Καβαλιεράτου την οποία δεν είχα ξαναδεί σε κωμικό ρόλο. Θα δώσω στη σειρά ακόμα μία ευκαιρία και εύχομαι να αναθεωρήσω με τα νέα επεισόδια.

Αρχελάου 5

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου, στα πρώτα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics.

Καλή μας αρχή και να έχουμε μια ήρεμη σεζόν.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)