Beauty

Χθες 21:59

Γάμος Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Το μυστικό πίσω από το μακιγιάζ της Άννας Μαρίας για διαχρονική κομψότητα

Γάμος Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Το μυστικό πίσω από το μακιγιάζ της Άννας Μαρίας για διαχρονική κομψότητα

-

Το απόγευμα της 28ης Σεπτεμβρίου, τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, ο γάμος της Θεοδώρας και του αγαπημένου της, Μάθιου Κουμάρ. Η Θεοδώρα εμφανώς χαρούμενη και λαμπερή επέλεξε για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της ένα εξαιρετικό νυφικό από οργάντζα, ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με κρύσταλλα και χειροποίητα λουλούδια, που φέρει την υπογραφή της διεθνούς σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Λεπτομέρειες για το look, σου έχουμε ήδη πει.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η μητέρα της νύφης, η Άννα Μαρία, εμπιστεύτηκε την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti, κι έλαμψε με το χειροποίητο maxi φόρεμά της σε γαλάζιες αποχρώσεις και αρχιτεκτονικό σχέδιο. Εκτός από το φόρεμα όμως, την παράσταση έκλεψε και το beauty look της Άννας Μαρίας, το οποίο έχει στην επιλογή του ένα μυστικό για διαχρονική κομψότητα.

Ειδικά μετά τα 35 - 40, όταν ορισμένες ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, το ελαφρύ μακιγιάζ χωρίς καθόλου λάμψεις και glitter είναι εκείνο που θα σε αναδείξει. Η Άννα Μαρία, επέλεξε γήινες αποχρώσεις, ελαφριά κοψίματα και ένα κραγιόν το οποίο ήταν κάθε άλλο παρά έντονο, αναδεικνύοντας τα φυσικά της πολύ όμορφα χαρακτηριστικά. Τα μαλλιά της, ήταν χτενισμένα σε κλασικό ύφος και δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε και στα υπέροχα κοσμήματα της.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες:

αννα μαρια

αννα μαρια

αννα μαρια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)