Κόσμος

Σήμερα 18:47

Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Σλόγκαν στους δρόμους της πόλης δήλωσή του (βίντεο)

Η έκκληση προς τον ΟΗΕ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έγινε σλόγκαν που αναγράφεται σε φορτηγά της μεγαλούπολης.

Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Σλόγκαν στους δρόμους της πόλης δήλωσή του (βίντεο)
-

Η δήλωση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τους πέντε», η οποία αποτελεί έκκληση για μεταρρύθμιση στον ΟΗΕ, έγινε σλόγκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Πιο συγκεκριμένα, φορτηγά στα οποία αναγράφεται η συγκεκριμένη δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κυκλοφορούν στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με Αναντολού.

Η δήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ουγκάντας τον Αύγουστο, όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε τα παρακάτω:

«Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τους 5. Αυτές οι πέντε χώρες είναι μόνιμα μέλη του ΟΗΕ και ορίζουν το πεπρωμένο όλου του κόσμου. Μεταξύ των μονίμων αυτών μελών δεν υπάρχει ούτε μία χώρα της Αφρικής. Δεν υπάρχει ούτε μία χώρα με μουσουλμανικό πληθυσμό. Και δεν μπορεί να κυβερνάται ο κόσμος σε μια τέτοια κατάσταση στην οποία οι ήπειροι είναι τόσο άδικα διαμορφωμένες. Τα μη μόνιμα μέλη δεν έχουν καμία λειτουργία. Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ πρέπει να θέσει σε ισχύ το εκ περιτροπής καθεστώς μονίμου μέλους στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Διότι ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τους 5. Κάποιες φορές πρέπει να έχει θέση εκεί και η Τουρκία και η Ουγκάντα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή

Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)