Κόσμος

Σήμερα 15:36

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)

Η Χεζμπολάχ, εξαπέλυσε επίθεση στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ. Τι αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της χώρας σε ανακοίνωσή του.

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)
-

Ήχησαν οι σειρήνες στο Ισραήλ, καθώς η Χεζμπολάχ, εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες στο βόρειο τμήμα της χώρας, το απόγευμα της Παρασκευής. 

Σύμφωνα με Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης το μπαράζ των ρουκετών, προκάλεσε πυρκαγιές σε πολλές περιοχές, αν και αρκετές από αυτές αναχαιτίστηκαν από τα αμυντικά συστήματα του Ισραήλ.

Η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων δήλωσε ότι δεν υπάρχουν άμεσα αναφορές για θύματα.

Η επίθεση αυτή έρχεται ως αντίποινα στα πλήγματα του Ισραήλ με την Χεζμπολάχ να επιβεβαιώνει ότι εξαπέλυσε επιδρομές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο βόρειο Ισραήλ.

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές, οι οποίες διήρκεσαν περισσότερο από δύο ώρες, ήταν από τις πιο έντονες της πρόσφατης σύγκρουσης.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ μοιράστηκε πλάνα από «το βόρειο Ισραήλ αυτή τη στιγμή μετά από εντατικά πυρά πυραύλων της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο προς το Ισραήλ». «Μην κάνετε κανένα λάθος: εκείνοι που βλάπτουν τον λαό του Ισραήλ θα πληρώσουν το τίμημα», ανέφερε.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)