ΗΠΑ - Καναδάς

08 Ιουνίου 2018 13:41

Βασάνισαν μέχρι θανάτου τον 8χρονο γιο τους νομίζοντας ότι είναι γκέι

Του έριχναν σπρέι πιπεριού, χτυπούσαν με αεροβόλο τα γεννητικά του όργανα και τον έβαζαν να τρώει περιττώματα γάτας. Για 8 μήνες κακοποιήθηκε χειρότερα από κρατούμενους πολέμου!

Βασάνισαν μέχρι θανάτου τον 8χρονο γιο τους νομίζοντας ότι είναι γκέι
-

Βασανιστήρια που δεν τα χωρά ανθρώπινος νους υπέστη για οκτώ ολόκληρους μήνες ένα 8χρονο αγόρι από τους ίδιους του τους γονείς, οι οποίοι πίστευαν ότι ο γιος τους είναι γκέι!

Συγκεκριμένα, οι γονείς τέρατα έριχναν στο παιδί τους σπρέι πιπεριού, χτυπούσαν με αεροβόλο τα γεννητικά του όργανα, τον ανάγκαζαν να τρώει τα περιττώματα γάτας και τον εμετό του, του έβαζαν κάλτσες στο στόμα και τον κλείδωναν σε ντουλάπα για να μην ακούν τις κραυγές του.

Ο μικρός Γκάμπριελ πέθανε τελικά από τα φριχτά βασανιστήρια με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι βρέθηκε στο κρανίο του ράγισμα, είχε τρία σπασμένα πλευρά, αλλά και σφαιρίδια στον πνεύμονά του.

Κι όλα αυτά ενώ οι δάσκαλοί του είχαν ενημερώσει τις Αρχές, καθώς τον είχαν βρει αρκετές φορές να αιμορραγεί μέσα στο σχολείο. Βρέθηκε μάλιστα και γράμμα του 8χρονου με το οποίο προειδοποιούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως οι κοινωνικοί λειτουργοί εμφανίζονταν καθησυχαστικοί, αφήνοντας έτσι το μικρό αγόρι στα χέρια των βασανιστών του.

Η 34χρονη μητέρα του και ο 37χρονος πατέρας του θα τιμωρηθούν σκληρά, με την πρώτη να μένει στη φυλακή για όλη της τη ζωή και τον πατέρα του να αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή.

Αυτό που εξοργίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι ο μικρός Γκάμπριελ ζούσε με συγγενείς μετά τη γέννησή του. Αλλά τον πήραν πίσω η μητέρα του και ο πατέρας του έξι χρόνια αργότερα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)