Ευρώπη

09 Ιουνίου 2017 17:13

Νίκαια: φόβοι ότι παλέτα με εκρηκτικά φορτώθηκε σε πλοίο

Δυνάμεις της γαλλικής Αστυνομίας, της Αντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε πολύωρες έρευνες, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

Νίκαια: φόβοι ότι παλέτα με εκρηκτικά φορτώθηκε σε πλοίο
-

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα στην Νίκαια της Γαλλίας, μετά από πληροφορίες ότι παλέτα με εκρηκτικά παραδόθηκε και φορτώθηκε σε κρουαζιερόπλοιο, που έδεσε για λίγες ώρες στο λιμάνι της πόλης.

Μέλη του πληρώματος του πλοίου "Azamara Quest", που είχε ως σταθμό την Βαρκελώνη και επόμενο λιμάνι το Πορτοφίνο, ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές, οι οποίες τέθηκαν σε ύψιστο συναγερμό.

Αμέσως έσπευσαν στο πλοίο ισχυρές δυνάμεις της γαλλικής Αστυνομίας, της Αντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργοί, ενώ στρατιώτες απέκλεισαν την είσοδο και έξοδο στον προβλήτα όπου είχε αγκυροβολήσει το κρουαζιερόπλοιο.

Ωστόσο, οι έρευνες δεν απέδωσαν "καρπούς" καθώς δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο. Έτσι, τόσο το λιμάνι, όσο και ο χώρος φόρτωσης άνοιξαν ξανά και ο συναγερμός έληξε.

πλοίο - Azamara Quest - Νίκαια - λιμάνι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)