ΗΠΑ - Καναδάς

30 Απριλίου 2016 16:14

Το πασχαλινό μήνυμα του ζεύγους Ομπάμα

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και εκφράζει την ελπίδα για παγκόσμια ειρήνη, δικαιοσύνη και ελευθερία.

Το πασχαλινό μήνυμα του ζεύγους Ομπάμα
-

«Η Μισέλ κι εγώ στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στα μέλη της Ορθόδοξης Χριστιανικής κοινότητας εδώ στην Αμερική και σε όλον τον κόσμο», υπογραμμίζει στο πασχαλινό του μήνυμα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, σημειώνει, είναι η ώρα να θυμηθούν τη θυσία του Ιησού Χριστού, να γιορτάσουν την Ανάσταση και να “μεταμορφωθούν”, αλλάζοντας τον τρόπο που σκέπτονται, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν παραλείπει να αναφερθεί σε όσους έχουν υποφέρει για την πίστη τους και έχουν πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς. «Προσευχόμαστε για τα μέλη της Ορθόδοξης κοινότητας που έχουν διωχθεί για την πίστη τους και έχουν υποστεί ανείπωτες πράξεις βίας και ζητούμε την απελευθέρωση όσων έχουν απαχθεί. Θυμόμαστε εκείνους που έχουν εκδιωχθεί από τις πατρίδες τους και έχουν δει τις εκκλησίες τους να βεβηλώνονται ή να καταστρέφονται», αναφέρει.

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη του προς όσους δοκιμάζονται ανά τον κόσμο, ο Μπαράκ Ομπάμπα διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για να διασφαλίσει πως «όλοι οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να ζήσουν με ειρήνη, δικαιοσύνη και ελευθερία».

Υπενθυμίζει πως το φως πάντα επικρατεί έναντι του σκότους και εν κατακλείδι στέλνει τις ευχές του ίδιου και της συζύγου του: «Ευχόμαστε σε όσους γιορτάζουν, ένα ευλογημένο Πάσχα!»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)