Αφρική

23 Οκτωβρίου 2014 19:30

Τρομοκράτες κρατούν ομήρους γυναικόπαιδα στην Τυνησία

Δύο ένοπλοι έχουν καταφύγει οπλισμένοι σε σπίτι στην Τύνιδα περικυκλωμένοι από άντρες ασφαλείας της Τυνησιακής αστυνομίας.

-



Τουλάχιστον δύο γυναίκες και αδιευκρίνιστος μέχρι στιγμής αριθμός παιδιών, βρίσκονται μέσα στο σπίτι στην περιοχή Ουέντ Ελίλ κοντά στην Τύνιδα, όπου έχουν ταμπουρωθεί δυο ένοπλοι που χαρακτηρίζονται ως τρομοκράτες.

"Μέσα στο σπίτι υπάρχουν τουλάχιστον δύο άνδρες, δύο γυναίκες και παιδιά.Έχουμε πληροφορίες και για ύπαρξη εκρηκτικών" είπε στους δημοσιογράφους ο Μοχάμεντ Άλι Αρούι, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Τυνησίας, επιβεβαιώνοντας ότι ένας αστυνομικός σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με τους ενόπλους. «Ζητήσαμε να αφήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά να βγουν έξω», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου δεν μίλησε για ομηρεία, καθώς η μια γυναίκα που βρίσκεται στο σπίτι ενδέχεται να είναι η σύζυγος του ενός τρομοκράτη.Όπως μεταδίδει το  Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ,όλοι οι δρόμοι γύρω από την περιοχή είναι αποκλεισμένοι από άντρες των δυνάμεων ασφαλείας και το μεσημέρι ακούστηκαν στην περιοχή σποραδικοί πυροβολισμοί.

Το σπίτι αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς με αφορμή τις πληροφορίες που προέκυψαν μετά τις συγκρούσεις και τη σύλληψη "δύο τρομοκρατικών στοιχείων" στο Κεμπίλι, 500 χιλιόμετρα νοτίως της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες "άλλα τρομοκρατικά στοιχεία κρύβονταν σε ένα σπίτι" στα προάστια, πρόσθεσε ο Αρούι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)