Γενικά

27 Μαρτίου 2014 09:56

Η ξανθιά που «άναψε φωτιές» σε Ομπάμα, Κάμερον και Ολάντ

Μία παρουσία έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρόσφατη σύνοδο κατά των πυρηνικών, και Ομπάμα, Κάμερον και Ολάντ δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της!

-

Η ξανθιά που μαγνητίζει τα βλέμματα κορυφαίων ηγετών του πλανήτη, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Ντέιβιντ Κάμερον και ο Φρανσουά Ολάντ, δεν είναι άλλη από την βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

Οι τρεις ηγέτες, συνάντησαν την εντυπωσιακή βασίλισσα στη σύνοδο κατά των πυρηνικών, στη Χάγη κι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά και τη φινέτσα της.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για την καλή εντύπωση που έκανε η Μάξιμα στους Ομπάμα, Κάμερον και Ολάντ, είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, οι τρεις ηγέτες φαίνονται να έχουν μάτια μόνο για τη βασίλισσα Μάξιμα, κατά τη συνάντησή τους με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, αγνοώντας σχεδόν επιδεικτικά τον σύζυγο…


Πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ντέιβιντ Κάμερον, που ενώ έσφιγγε το χέρι του βασιλιά, δεν είχε μάτια παρά μόνο για τη βασίλισσα! Ομοίως έπραξε και ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος δεν κρατήθηκε και λοξοκοιτούσε τη Μάξιμα ενώ χαιρετούσε το σύζυγό της, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα, βρήκε την ευκαιρία και για ένα χαλαρό τετ α τετ μαζί της, σε εύθυμο κλίμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)