Κόσμος

Σήμερα 17:44

Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες

Τι ανέφερε ο Ούγγρος πρωθυπουργός στην πρόσκληαη την οποία απηύθυνε σε διαδικασία του ιταλικού κόμματος Lega. Τι είπε για τις ταυτότητες φύλου και γονεϊκότητας.

Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες
-

Στην διαχείριση του μεταναστευτικού αναφέρθηκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, ανεβάζοντας για μια ακόμη φορά τους τόνους, σε παρέμβασή του σε εκδήλωση του κόμματος της Λέγκα, στην βόρεια Ιταλία.

«Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση στην Ευρώπη, από την Βουδαπέστη θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες και θα τους αφήσουμε μπροστά στα διάφορα γραφεία», δήλωσε ο Όρμπαν.

«Στην Ουγγαρία ο αριθμός μεταναστών είναι μηδενικός, δεν αφήνουμε την χώρα μας στα χέρια άλλων. Όποιος θέλει να μπει στην χώρα μας πρέπει να περιμένει την σχετική άδεια, έξω από τα σύνορά μας», πρόσθεσε, χειροκροτούμενος από οπαδούς της Λέγκα.

Ο Βίκτορ Όρμπαν, τέλος, τόνισε ότι «στην Ουγγαρία η μητέρα είναι γυναίκα και ο πατέρας άνδρας και αυτό δεν θα αλλάξει, παρά την αντίθετη στάση της διεθνούς αριστεράς».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)

Λάδι άγνωστης προέλευσης πωλούσε άνδρας σε Κιλκίς και Σέρρες

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα ποσοστά συμμετοχής (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)