Κόσμος

10 Σεπτεμβρίου 2024 09:37

Βιετνάμ - Τυφώνας Γιάγκι: Γέφυρα καταρρέει και “καταπίνει” οχήματα (βίντεο)

Δεκάδες είναι οι νεκροί στο Βιετνάμ από τον τυφώνα Γιάγκι. Εικόνες από την σφοδρότητα του φαινομένου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Βιετνάμ - Τυφώνας Γιάγκι: Γέφυρα καταρρέει και “καταπίνει” οχήματα (βίντεο)
-

Το πέρασμα του τυφώνα Γιάγκι από το βόρειο τμήμα του Βιετνάμ είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 63 άνθρωποι, ενώ άλλοι 40 εξακολουθούν να αγνοούνται, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας της Ασίας, αναθεωρώντας προς τα πάνω τον προηγούμενο απολογισμό των θυμάτων, που έκανε λόγο για 59 νεκρούς.

Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις που προκάλεσε ο τυφώνας αυτός —ο ισχυρότερος που έπληξε την Ασία φέτος, σύμφωνα με μετεωρολόγους— είχαν επίσης αποτέλεσμα να τραυματιστούν ακόμη 752 άνθρωποι, ανέφεραν οι αρχές του Βιετνάμ που είναι αρμόδιες για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Βιετνάμ - τυφώνας

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες με γέφυρα που καταρρέει και "καταπίνει" φορτηγό. 

Οιο συγκεκριμένα, μια πολυσύχναστη γέφυρα στο βόρειο Βιετνάμ κατέρρευσε μετά το χτύπημα του τυφώνα Γιάγκι.

Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου δείχνουν τη σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Phong Chau την Δευτέρα. Πολλά οχήματα που βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα όταν κόπηκε στα δύο έπεσαν στο νερό και 13 άνθρωποι αγνοούνται, σύμφωνα με το BBC.

Σε ένα 'αλλο βίντεο φαίνεται οι οδηγοί που περνούσαν από γέφυρα να αντιδρούν γρήγορα και με ενσυναίσθηση και χρησιμοποίησαν τα αυτοκίνητά τους για να προστατεύσουν τους μοτοσικλετιστές από τους ισχυρούς ανέμους.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην πυροσβέστης κατηγορείται για φωτιά με 137 νεκρούς

Τζέιμς Ερλ Τζόουνς: Έφυγε από τη ζωή η φωνή του Νταρθ Βέιντερ

Κακοκαιρία “Atena”: Που αναμένονται ισχυρές καταιγίδες - Πότε θα βρέξει στην Αττική

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)