Κόσμος

20 Αυγούστου 2024 23:14

Ουκρανία: Νεκρός 14χρονος από ρωσικό πλήγμα σε παιδική χαρά (εικόνες)

Θρήνος στην Ουκρανία για τον έφηβο που έχασε τη ζωή του ευρισκόμενος σε πάρκο του χωριού του. Κι άλλοι ανήλικοι τραυματίες. Σε ποιό σημείο της χώρας έγινε το πλήγμα.

Ουκρανία: Νεκρός 14χρονος από ρωσικό πλήγμα σε παιδική χαρά (εικόνες)
-

Ένας έφηβος νεκρός και τέσσερις τραυματίες, τρεις από αυτούς επίσης ανήλικοι, είναι ο απολογισμός ρωσικού πλήγματος σε χωριό της περιφέρειας Ζαπορίζια στη νότια Ουκρανία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ρωσικό βλήμα έπληξε κιόσκι, λίγα μέτρα μακριά από παιδική χαρά, στο χωριό Μαλοκατερίνιβκα της Ζαπορίζια, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ιβάν Φιόντοροφ, συμπληρώνοντας πως ένα 14χρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Νωρίτερα, η αστυνομία ανέφερε πως τέσσερα παιδιά (ηλικίας 11-17 ετών) και μια 18χρονη κοπέλα τραυματίστηκαν κατά την επίθεση στο χωριό Μαλοκατερίνιβκα.

Βίντεο που εξασφάλισε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters δείχνει ένα φλεγόμενο κιόσκι, δίπλα σε παιδική χαρά, όπου φαίνονται παιχνίδια παρατημένα στην άμμο. Στο πλακόστρωτο γύρω από την παιδική χαρά διακρίνονται ματωμένοι επίδεσμοι και διάσπαρτες κηλίδες αίματος.

Ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τμήμα της περιφέρειας Ζαπορίζια από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της εισβολής στην Ουκρανία και εξαπολύουν συχνά επιθέσεις εναντίον των περιοχών που παραμένουν υπό τον έλεγχο του Κιέβου.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική - Θάνατος 19χρονου: Το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια

Φωτιά στην Αττική: Το σχέδιο 10 σημείων για την επόμενη ημέρα στις πληγείσες περιοχές

Δήμαρχος Τήλου στον ΑΝΤ1: Υποδεχθήκαμε 2000 μετανάστες μέσα σε λίγους μήνες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)