Κόσμος

20 Αυγούστου 2024 09:38 Τελευταία ενημέρωση : 20 Αυγούστου 2024 20:44

Ισραήλ: Βρέθηκαν οι σοροί έξι ομήρων που είχε απαγάγει η Χαμάς τον Οκτώβρη

Το Ισραήλ περισυνέλεξε τις σορούς έξι ομήρων από τη Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε πριν από λίγο η Jerusalem Post

Ισραήλ: Βρέθηκαν οι σοροί έξι ομήρων που είχε απαγάγει η Χαμάς τον Οκτώβρη
-

Θρήνος στο Ισραήλ καθώς εντοπίστηκαν οι σοροί έξι ομήρων που είχαν απαχθεί από την Χαμάς στην εισβολή της 7ης Οκτωβρίου.

Το Ισραήλ ανέσυρε τα πτώματα των ομήρων Nadav Popplewell, Yagev Buchshtab Yoram Metzger, Haim Peri και Avraham Munder από τη Γάζα, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της Jerusalem Post.

Νωρίτερα, το κιμπούτς Nir Oz ανακοίνωσε ότι ο όμηρος Avraham Munder σκοτώθηκε ενώ ήταν αιχμάλωτος στην Γάζα. Ο ανιψιός του είπε στο KAN Reshet Bet ότι το σώμα του θείου του ανασύρθηκε από τη Γάζα.

Η ισραηλινή κυβέρνηση, με τη βοήθεια μεσολαβητών, πρέπει να εγκρίνει σήμερα τη συμφωνία που βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό θα επιτρέψει την αποκατάσταση ζωντανών ομήρων, την αξιοπρεπή ταφή για όλους τους νεκρούς και τους δολοφονημένους ομήρους και θα αποκαταστήσει την ελπίδα στον λαό του Ισραήλ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Αγνοουμένων.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Νεκρός 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ

Conference League - Παναθηναϊκός: Το πρώτο "βήμα" στην τελευταία ευρωπαϊκή ευκαιρία

Μεσανατολικό - Βρετανία: Διπλωμάτης παραιτήθηκε για την πώληση όπλων στο Ισραήλ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)