ΗΠΑ - Καναδάς

03 Δεκεμβρίου 2018 17:48

Ο “καλός Σαμαρείτης” μετατράπηκε σε βιαστή!

Θαμπωμένη η κοπέλα από την καλοσύνη του άγνωστου άνδρα, μπλέχτηκε στα “δίχτυα” του…

Ο “καλός Σαμαρείτης” μετατράπηκε σε βιαστή!
-

Μία νεαρή κοπέλα από το Μπρούκλιν, εμπιστεύθηκε έναν “ευγενικό” άγνωστο άνδρα να τη συνοδέψει σπίτι της, μετά από μία έξοδο το βράδυ που έμελλε να της αλλάξει την ζωή.

Συγκεκριμένα, το 20χρονο θύμα προσπαθούσε να βάλει τη μεθυσμένη φίλη της σε ένα ταξί γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου για να κατευθυνθεί προς το σπίτι της.

Τότε, ένας νεαρός άνδρας με αλογοουρά πλησίασε τις δύο κοπέλες και προσφέρθηκε να τις βοηθήσει. Ο ίδιος μετέφερε την ζαλισμένη από το αλκοόλ κοπέλα σε ένα σημείο όπου θα μπορούσαν να βρουν ταξί, περίμενε μαζί με τα δύο κορίτσια και μετά έβαλε την μεθυσμένη νεαρή στο αμάξι, δίνοντας τις οδηγίες και τα χρήματα στον οδηγό.

Στην συνέχεια, ρώτησε την 20χρονη, η οποία ήταν νηφάλια, αν ήθελε να τη συνοδέψει με τα πόδια στο σπίτι της. Εκείνη δέχτηκε. Τότε, ο άνδρας παρέσυρε την 20χρονη ανάμεσα στα δέντρα και τη ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο νεαρός τη βίασε, την ξυλοκόπησε και εξαφανίστηκε κλέβοντας το πορτοφόλι και το κινητό της.

Η κοπέλα κατάφερε να βγει στον δρόμο και με την βοήθεια ενός άλλου οδηγού κάλεσε ένα ασθενοφόρο. Άμεσα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Η αστυνομία του Μπρούκλιν έχει δώσει στη δημοσιότητα μια θολή φωτογραφία του υπόπτου από κάμερα ασφαλείας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τον έχουν εντοπίσει.

βιαστης - Μπρούκλιν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)