ΗΠΑ - Καναδάς

12 Οκτωβρίου 2018 10:17

Ο Κάνιε Γουέστ έβγαλε λόγο στο Οβάλ Γραφείο αφήνοντας άφωνο τον Τραμπ (βίντεο)

Η προγραμματισμένη συζήτηση πριν το γεύμα μετατράπηκε σε … δεκάλεπτη ομιλία του ραπερ και εκατέρωθεν εκδηλώσεις αγάπης

Ο Κάνιε Γουέστ έβγαλε λόγο στο Οβάλ Γραφείο αφήνοντας άφωνο τον Τραμπ (βίντεο)
-

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε την υποστήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Saturday Night Live".

Αρχικά ήταν προγραμματισμένη μία συνάντηση πριν από το γεύμα όπου θα συζητούσαν ζητήματα όπως η αλλαγή του σωφρονιστικού συστήματος και η βία στο Σικάγο, όταν όμως ο διάσημος ράπερ βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο ξεκίνησε έναν μονόλογο διάρκειας… δέκα λεπτών, με τον Τραμπ να τον ακούει χωρίς να τον διακόπτει.

Ο Γουέστ αναφέρθηκε και ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων. Όπως υποστήριξε: «Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα».

Κλείνοντας είπε ότι μίλησε μέσα από την ψυχή του ενώ πρόσθεσε για τον Αμερικανό Πρόεδρο «Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ», με τον Τραμπ να απαντά πως είναι ένας από τους καλύτερούς του φίλους.

Η συνάντηση έκλεισε με μία μεγάλη αγκαλιά.

AP - Κάνι Γουέστ - Ντόναλντ Τραμπ - Οβάλ Γραφείο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)