ΗΠΑ - Καναδάς

12 Ιουλίου 2018 10:00

Συνελήφθη η Στόρμι Ντάνιελς

Χειροπέδες στη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι κατηγορίες του δικηγόρου της.

Συνελήφθη η Στόρμι Ντάνιελς
-

Συνελήφθη στο Οχάιο η Στόρμι Ντάνιελς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter, η πελάτισσά του συνελήφθη λόγω του ότι άφησε πελάτες να την αγγίξουν ενώ έκανε το νούμερό της σε στριπτιτζάδικο, κάτι που αποτελεί παραβίαση του νόμου.

Ο ίδιος, πάντως, έκανε λόγο για κίνηση «πολιτικά υποκινούμενη», προσθέτοντας ότι, η Ντάνιλες είχε κάνει το ίδιο νούμερο σε εκατοντάδες κλαμπ στην αμερικανική επικράτεια και η σύλληψή της έχει «άρωμα απόγνωσης».

«Θα πολεμήσουμε τις ψεύτικες κατηγορίες», έγραψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου, η πελάτισσά του δέχθηκε «μη σεξουαλικό άγγιγμα» από πελάτη του στριπτιτζάδικου, στο οποίο έδινε παράσταση.

Η νομοθεσία του Οχάιο προβλέπει την απαγόρευση αγγίγματος γυμνών ή ημίγυμνων χορευτών από μη μέλη της οικογένειάς τους.

Στόρμι Ντάνιελς - σύλληψη - tweets

Η Στόρμι Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ, το 2006, περίοδος κατά την οποία ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν παντρεμένος. Ο ίδιος αρνείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Ντάνιελς.

Στόρμι Ντάνιελς - σύλληψη - tweets

Η Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ και τον πρώην δικηγόρο του για μη τήρηση εμπιστευτικής συμφωνίας που είχαν συνάψει λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)