Μέση Ανατολή

26 Μαρτίου 2017 13:43

Εκατόμβη νεκρών στην Μοσούλη (βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες από την περιοχή. Από τους βομβαρδισμούς έχουν ισοπεδωθεί ολόκληρες γειτονίες, θάβοντας κάτω από τα συντρίμμια πολλούς πολίτες.

Εκατόμβη νεκρών στην Μοσούλη (βίντεο)
-

Διαδοχικές αεροπορικές επιδρομές κατά του τελευταίου προπυργίου των Τζιχαντιστών στο Ιράκ φαίνεται πως οδήγησαν σε μια πραγματική σφαγή.

Πολίτες που κατάφεραν να εγκαταλείψουν τη Μοσούλη καθώς και μη κυβερνητικές οργανώσεις αναφέρουν πως από τους βομβαρδισμούς έχουν ισοπεδωθεί ολόκληρες γειτονίες θάβοντας κάτω από τα συντρίμμια πολλούς πολίτες.

Κάνουν μάλιστα λόγο για αριθμό νεκρών που ξεπερνά τους 137 ενώ και η κεντρική διοίκηση των ΗΠΑ που επιβεβαίωσε τους βομβαρδισμούς ανακοίνωσε πως διέταξε έρευνα για να εξακριβώσει τα γεγονότα.

Εικόνες θανάτου έρχονται και από βομβαρδισμούς στη Συρία όπου 16 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους. Η κάμερα κατέγραψε και την συγκλονιστική διάσωση δυο μικρών παιδιών μέσα από τα συντρίμμια των σπιτιών τους που χτυπήθηκαν από τις βόμβες και μετατράπηκαν σε ερείπια.

AP - Ιράκ - πυροβολισμοί - Μοσούλη

AP - Ιράκ - πυροβολισμοί - Μοσούλη

AP - Ιράκ - πυροβολισμοί - Μοσούλη

AP - Ιράκ - πυροβολισμοί - Μοσούλη

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)