Ευρώπη

28 Ιουλίου 2016 08:40

Βίντεο σοκ από την επιχείρηση της αστυνομίας στη Νορμανδία

Πυροβολισμοί και φωνές καλύπτουν τον ενθουσιασμό για την απελευθέρωση μίας καλόγριας λίγα λεπτά μετά τη σφαγή του ιερέα και λίγο πριν την εξουδετέρωση των δραστών.

Βίντεο σοκ από την επιχείρηση της αστυνομίας στη Νορμανδία
-

Τη δραματική στιγμή της διάσωσης μίας παγιδευμένη καλόγριας, μέσα στην εκκλησία της Νορμανδίας, όπου επιτέθηκαν οι τζιχαντιστές την Τρίτη, κατέγραψε με το κινητό του ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει την επιχείρηση της αστυνομίας στον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης από μαχητές του ISIS, εκεί όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο ιερέας Ζακ Αμέλ.

Οι αστυνομικοί με αλεξίσφαιρες ασπίδες εκτελούν εντολές των ανωτέρων τους λίγο μετά τη σφαγή του ιερέα. Τελικά, καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν τη σοκαρισμένη γυναίκα, η οποία περιέγραψε αργότερα τα όσα έζησε.

Οι δύο ένοπλοι έπεσαν νεκροί μετά από την εν λόγω έφοδο της αστυνομίας στην εκκλησία, ενώ πριν την επίθεσή τους είχαν αναρτήσει βίντεο στο οποίο ορκίζονται πίστη στον ηγέτη της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)