Ευρώπη

27 Ιουλίου 2016 16:53

Γενεύη: Προκάλεσε χάος στο αεροδρόμιο για να μην ταξιδέψει ο άντρας της! (βίντεο)

Ο συναγερμός που σήμανε στο αεροδρόμιο της Γενεύης οφείλεται σε μία σύζυγο που ήθελε να μην επιβιβαστεί ο άνδρας της στο αεροπλάνο.

Γενεύη: Προκάλεσε χάος στο αεροδρόμιο για να μην ταξιδέψει ο άντρας της! (βίντεο)
-

Μια γυναικά προκάλεσε τον «συναγερμό» στο αεροδρόμιο της Γενεύης επειδή δεν ήθελε να ταξιδέψει ο άνδρας της!

Όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία, χθες το απόγευμα μια γυναίκα τηλεφώνησε και είπε ότι σήμερα ένα άτομο που θα μεταφέρει μία βόμβα, θα βρίσκεται στον γαλλικό τομέα του αεροδρομίου.

Στο αεροδρόμιο, όπως ήταν αναμενόμενο, σήμανε συναγερμός.

Αξιωματούχοι του αερολιμένα αρχικά δήλωσαν ότι ο συναγερμός σήμανε έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου, χωρίς να δώσουν άλλες πληροφορίες.

Οι περισσότερες είσοδοι του αεροδρομίου έκλεισαν, πάνοπλοι αστυνομικοί αναπτύχθηκαν γύρω και μέσα σε αυτό, οι έλεγχοι ήταν εξονυχιστικοί και στους γύρω δρόμους προκλήθηκε μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων.

Γενεύη - συναγερμός - αεροδρόμιο

Γενεύη - συναγερμός - αεροδρόμιο

Οι αρχές εντόπισαν τον αριθμό απ 'όπου έγινε το τηλεφώνημα στο Annecy της Γαλλίας, περίπου 45 χιλιόμετρα από τη Γενεύη. Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σπίτι και εντόπισαν την γυναίκα.

«Παραδέχθηκε ότι έκανε την κλήση και εξήγησε οπτι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να αποτρέψει τον σύζυγό τους από το να μπει στο αεροπλάνο», είπαν οι εισαγγελείς, σύμφωνα με το Reuters.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, θα διωχθεί ποινικά τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελβετία.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν επίσης αυξημένα και στην γαλλική πλευρά των συνόρων  καθώς η Γαλλία είναι σε επιφυλακή μετά από μια σειρά από επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας, την Τρίτη ενός καθολικού ιερέα στη Νορμανδία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)