Ευρώπη

27 Ιουλίου 2016 12:07

Στον εφεδρικό στρατό η Μαριόν Λεπέν

Κήρυγμα μίσους από την ανιψιά της ακροδεξιάς Μαρί Λεπέν, που ανακοίνωσε ότι θα καταταγεί στον εφεδρικό στρατό.

Στον εφεδρικό στρατό η Μαριόν Λεπέν
-

Στον εφεδρικό στρατό ανακοίνωσε πως θα ενταχθεί η ανιψιά της προέδρου του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας, Μαριόν Λεπέν, μετά την επίθεση τρομοκρατών σε εκκλησία στο  Saint Etienne du Rouvray της Νορμανδίας, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας ιερέας.

«Σκοτώνουν τα παιδιά μας, δολοφονούν τους αστυνομικούς μας, και σφάζουν τους ιερείς μας. Ξυπνήστε!», έγραψε στο twitter η Μαριόν Λεπέν.

«Εξαιτίας της απειλής που αντιμετωπίζει η Γαλλία, αποφάσισα να ενταχθώ στον εφεδρικό στρατό. Καλώ όλους τους νέους πατριώτες να κάνουν το ίδιο», σημείωσε στο Twitter η 26χρονη πολιτικός. «Σκοτώνουν τα παιδιά μας, δολοφονούν τους αστυνομικούς μας, και σφάζουν τους ιερείς μας. Ξυπνήστε!», ανέφερε σε προηγούμενη ανάρτησή της.

 «Στη Δύση, όπως στην Ανατολή, οι Χριστιανοί πρέπει να σηκωθούν να αντισταθούν στον ισλαμισμό!», είχε σημειώσει σε άλλο.

Marion Le Pen - Μαριόν Λεπέν - tweet - twitter

Marion Le Pen - Μαριόν Λεπέν - tweet - twitter

Οι δύο δράστες της χθεσινής επίθεσης στην Νορμανδία έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά. Όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, ο ένας εξ αυτών ήταν γνώριμος στις Αρχές. Ήταν μάλιστα αποφυλακισμένος και φορούσε το ειδικό βραχιολάκι εντοπισμού, το οποίο όμως για πέντε ώρες την ημέρα δεν παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί. Η επίθεση στην εκκλησία έγινε πρωί. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)