Λοιπή Αμερική

27 Μαρτίου 2016 12:56

Βίντεο: Ο Ομπάμα βγάζει τη βέρα του για να χαιρετίσει Αργεντίνους

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον Αμερικανό Πρόεδρο να βγάζει τη βέρα του, πριν χαιρετίσει τους Αργεντινούς.

Βίντεο: Ο Ομπάμα βγάζει τη βέρα του για να χαιρετίσει Αργεντίνους
-

Τη βέρα του έβγαλε για να χαιρετίσει Αργεντινούς, κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έξω από το Μπουένος Άιρες, ο Μπαράκ Ομπάμα, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Κι ενώ δεν έχει γίνει σαφές για ποιον λόγο έβγαλε τη βέρα του ο Αμερικανός Πρόεδρος, τα Μέσα Ενημέρωσης της Αργεντινής τον κατηγορούν ότι, βλέπει τους Αργεντινούς ως «κλέφτες». Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αντιδράσεις «φουντώνουν».

Η επίσκεψη του Ομπάμα στην Αργεντινή ήταν η πρώτη Προέδρου των ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια, με την εκλογή του Μαουρίτσιο Μάκρι, τον περασμένο Νοέμβριο, να έχει «προθερμάνει» τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ήδη δεχτεί επικρίσεις, όταν ένα άλλο βίντεο, αυτό στο οποίο χόρευε αργεντίνικο τάνγκο, έκανε το γύρο του κόσμου. Ο λόγος που δέχτηκε επικρίσεις ήταν γιατί, ο χορός ήταν μόλις λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)