Μέση Ανατολή

01 Ιανουαρίου 2016 17:45

Γάζωσε με σφαίρες θαμώνες παμπ στο Τελ Αβίβ (Βίντεο-ντοκουμέντο)

Καρέ-καρέ η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη έχουν εξαπολύσει οι ισραηλινές Αρχές.

Γάζωσε με σφαίρες θαμώνες παμπ στο Τελ Αβίβ (Βίντεο-ντοκουμέντο)
-

Ένοπλος σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους τρεις σε παμπ του Τελ Αβίβ και στη συνέχεια διέφυγε πριν καταφθάσουν οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας.

Ο Νάτι Σακέντ, ιδιοκτήτης της παμπ “Simta” στην οδό Ντίζενγκοφ, όπου σημειώθηκε η επίθεση, είπε πως ο δράστης περίμενε σε έναν πάγκο έξω από το μαγαζί προτού βγάλει ένα M-16 από μια τσάντα και αρχίσει «να πυροβολεί προς κάθε κατεύθυνση».

«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, χωρίς αμφιβολία», δήλωσε ο Σακέντ στην ισραηλινή τηλεόραση.

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης. Σε αυτό διακρίνεται στην άκρη ο ένοπλος την ώρα που γαζώνει με σφαίρες τους θαμώνες του μαγαζιού.

AP - ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΟΠΛΟΣ - ΠΑΜΠ

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος έχει απαθανατιστεί ο δράστης της επίθεσης λίγο πριν ανοίξει πυρ εναντίον των θαμώνων της παμπ.

Η ισραηλινή Αστυνομία ανέφερε πως έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μακελάρη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)