Ωκεανία

10 Νοεμβρίου 2015 10:59

Νεκρός από σύγκρουση οχήματος με καρότσι του σούπερ μάρκετ (Βίντεο)

Τραγικό τέλος σε ένα παιχνίδι που αποφάσισαν να «παίξουν» δύο άνδρες 28 ετών.

Νεκρός από σύγκρουση οχήματος με καρότσι του σούπερ μάρκετ (Βίντεο)
-

Ένας άνδρας πέθανε κι ένας ακόμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την πρόσκρουση καροτσιού του σούπερ μάρκετ με διερχόμενο όχημα.

Το περιστατικό συνέβη στο Σίδνεϊ όταν οι δύο άνδρες, 28 ετών, με καταγωγή από τη Σουηδία, μπήκαν μέσα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο νεαροί βρήκαν το καρότσι παρατημένο στην άκρη του δρόμου κι αποφάσισαν να «παίξουν». Ο ένας μπήκε μέσα κι ο άλλος το έσπρωχνε, όταν ξαφνικά βγήκαν στο δρόμο και συγκρούστηκαν με διερχόμενο όχημα, που τους παρέσυρε με ταχύτητα άνω των 120 χλμ.

Οι πρώτες βοήθειες τους προσφέρθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, αρχικά από έναν οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος επίσης χτύπησε και στη συνέχεια από μέλη του πληρώματος ασθενοφόρου και από αστυνομικούς. Ο ένας πέθανε ακαριαία και ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πρώτος άνδρας σπούδαζε κι εργαζόταν στην Αυστραλία και ο δεύτερος είχε πάει να τον επισκεφτεί μια εβδομάδα νωρίτερα.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρχές. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)