Ρωσία

06 Οκτωβρίου 2015 22:08

Επίδειξη «ανδρισμού» από τον Τσετσένο πρόεδρο… αλά Πούτιν (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Καντίροφ στο δρόμο που χάραξε ο Πούτιν. Δείτε τον να τα βάζει με έναν κροκόδειλο…

Επίδειξη «ανδρισμού» από τον Τσετσένο πρόεδρο… αλά Πούτιν (βίντεο)
-

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας... στο δρόμο που χάραξε ο γεμάτος τεστοστερόνη Πούτιν, ο οποίος έχει καλλιεργήσει εδώ και χρόνια μια «macho», ανδροπρεπή εικόνα, με «action» δραστηριότητες.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Ρώσου προέδρου, ο Καντίροφ αποφάσισε να δείξει στον κόσμο ότι κάθε πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του επιβάλλεται να αντιμετωπίσει ακόμα και κροκόδειλους.

Μπορεί στη Γαλλία και στην Ιταλία η μάχη για την εξουσία να έχει να κάνει με τον… ποδόγυρο, στη Ρωσία όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και το μυστικό κρύβεται στην επίδειξη τεστοστερόνης.

Και βλέποντας την επιτυχία που έχει ο Πούτιν σ' αυτόν τον επικοινωνιακό δρόμο που άνοιξε, ο προστατευόμενος του στην Τσετσενία, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά του. Και, γιατί όχι, να τα ξεπεράσει.

Ραμζάν Καντίροφ

Σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o 39χρονος Καντίροφ φαίνεται να μην διστάζει να τα βάλει με έναν κροκόδειλο, τον οποίο-χρησιμοποιώντας τα καλογυμνασμένα μπράτσα του- κατατροπώνει με γνήσιο ρωσικό τρόπο.  

Η περιπέτεια με τον κροκόδειλο είναι το τελευταίο επεισόδιο στο περιπετειώδες πολιτικό μάνατζμεντ του Ραμζάν Καντίροφ, αφού στον λογαριασμό του υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες από αντίστοιχες «ανδρικές» στιγμές σε αγώνες πάλης, μποξ. Ακόμα και μία φωτογραφία με τον Πούτιν να τον φιλά στο μέτωπο και να του δίνει την ευχή του για ακόμα μεγαλύτερα κατορθώματα.

Ραμζάν Καντίροφ

Ραμζάν Καντίροφ

Ραμζάν Καντίροφ

Ραμζάν Καντίροφ

Ο Καντίροφ είναι ο γιος του πρώην προέδρου της Τσετσενίας Αχμάντ Καντίροφ ο οποίος δολοφονήθηκε το 2004. Και τρία χρόνια αργότερα ο γιος του κατάφερε να πείσει τον Πούτιν να τοποθετήσει τον ίδιο στην θέση του Αλού Αλκχάνοφ που ήταν τότε πρόεδρος της χώρας.

Ο Πούτιν δεν αντιστάθηκε στις φιλοδοξίες του νεαρού Τσετσένου, ο οποίος όπως βλέπουμε φροντίζει (εκτός από το να προστατεύει τα συμφέροντα της Μόσχας στην ταλαιπωρημένη περιοχή) να ακολουθεί κατά πόδας το «αφεντικό» του στην επίδειξη ενός ιδιαίτερου και άκρως... ορμονικού πολιτικού πολιτισμού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)