Ευρώπη

04 Μαΐου 2015 21:01

Ήχησαν τα… κανόνια για την μικρή πριγκίπισσα

Με όλες τις τιμές γιορτάστηκε η γέννηση του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ.

-

H γέννηση του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ γιορτάστηκε σήμερα στο Λονδίνο με 103 κανονιοβολισμούς.  

Εξήντα δύο κανονιοβολισμοί ερίφθησαν από τον Πύργο του Λονδίνου και 41 από το Γκριν Παρκ νωρίς το απόγευμα, ημέρα αργίας στη Βρετανία. 

Εν τω μεταξύ, η αγωνία έλαβε τέλος αφού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσαν το όνομα που θα δώσουν στη νεογέννητη κορούλα τους. Το όνομα του μωρού το αποκάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στη γιαγιά του, την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία να είναι η πρώτη που θα το μάθαινε.

Η Ελισάβετ Β', "ενθουσιασμένη" που απέκτησε το πέμπτο δισέγγονό της, εθεάθη χθες το πρωί στην εκκλησία του Σάντρινγχαμ στο Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας, και σύμφωνα με  εκτιμήσεις των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο πριν από αύριο. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξαν να μείνουν στην κατοικία τους του Ανμερ Χολ, μέσα στο βασιλικό κτήμα του Σάντρινγχαμ, για να έχουν μια ζωή όσο είναι δυνατόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χθες, την επομένη της γέννησης του βασιλικού μωρού, το ζευγάρι πέρασε την πρώτη του ημέρα με τα δύο παιδιά του στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, όπου η νεογέννητη κόρη τους δέχθηκε την επίσκεψη των παππούδων της και της θείας της Πίπα Μίντλετον.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)