Ευρώπη

17 Φεβρουαρίου 2015 12:16

Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο στην Κοπεγχάγη

Ο φάκελος, που εντοπίστηκε έξω από το καφέ του… τρόμου, περιείχε επιστολή που αναφερόταν στην επίθεση του Σαββάτου.

-



Έληξε ο συναγερμός στην Κοπεγχάγη μετά τον ύποπτο φάκελο που εντοπίστηκε σήμερα στο καφέ όπου σημειώθηκε η πρώτη τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου.

Οι αρχές εξέτασαν το ύποπτο δέμα και ανακοίνωσαν ότι δεν βρήκαν ίχνη εκρηκτικών, ωστόσο ο φάκελος περιείχε επιστολή που αναφερόταν στην επίθεση, γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις υποψίες των αρχών ότι ο δράστης των επιθέσεων είχε συνεργούς.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Κοπεγχάγης, κατά τη διάρκεια της νύχτας προχώρησε σε μία ακόμη σύλληψη, δίχως όμως να διευκρινίσει αν σχετίζεται ή όχι με τις φονικές επιθέσεις του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ekstra Bladet, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Νέρεμπρο της Κοπεγχάγης, όπου σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τα πυρά της αστυνομίας ο ύποπτος ως δράστης των επιθέσεων στο καφέ και τη συναγωγή.

Τη Δευτέρα είχαν συλληφθεί από την αστυνομία άλλα δύο άτομα, με την κατηγορία ότι βοήθησαν τον ένοπλο στις επιθέσεις του. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)