ΗΠΑ - Καναδάς

27 Δεκεμβρίου 2014 20:30

Μητέρα συνελήφθη στο πάρκο να κάνει σεξ με ανήλικο φίλο της κόρης της

Η 42χρονη μητέρα είχε σεξουαλικές επαφές με 17χρονο συμμαθητή και φίλο της κόρης της.

-

Ούτε ότι έχει τρία παιδιά, ούτε ότι αυτή είναι 42 κι εκείνος 17, αλλά ούτε κι ότι ο παρτενέρ της ήταν συμμαθητής και φίλος της κόρης της, εμπόδισε την Ιρις Γκίμπνεϊ να κάνει σεξ με τον ανήλικο και μάλιστα σε δημόσιο χώρο.

Η 42χρονη γνώρισε τον 17χρονο μαθητή από το σχολείο της κόρης της κι άρχισαν να ανταλλάσουν μηνύματα στο twitter. Τις αρχικές συνομιλίες ακολούθησε ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών από μέρους της και η μοιραία κατάληξη ήταν να προχωρήσουν και σε σεξουαλικές επαφές.

Το πάθος όμως ήταν τόσο έντονο που τους έκανε απρόσεκτους κι έτσι η αστυνομία της Πενσυλβάνια τους συνέλαβε να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα σε αυτοκίνητο σε πάρκο της πόλης, το οποίο μάλιστα είχαν παρκάρει και παράνομα.

Η μητέρα των τριών παιδιών, παραδέχτηκε την ενοχή της και δήλωσε με απόγνωση ,«Δεν έχω ξαναμπλέξει με το νόμο. Δεν το πιστεύω ότι έκανα κάτι τέτοιο. Έχω τρία παιδιά. Ζητώ συγγνώμη».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)