Κίνα

25 Δεκεμβρίου 2014 21:35

Έβγαζαν selfie την ώρα που χειρουργούσαν

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δεν δίστασαν να ποζάρουν την ώρα του χειρουργείου.

-

Μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν  τον περασμένο Αύγουστο στην αίθουσα χειρουργείου ιδιωτικής κλινικής στη Κίνα, δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο Κινεζικό site Sina Weibo και έγιναν γνωστές ως «surgery selfies».

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται γιατροί αλλά και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, να ποζάρουν με άνεση στο φακό την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη χειρουργική επέμβαση. Οι επικρίσεις που δέχτηκε το νοσοκομείο ήταν εντονότατες και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη με γραπτή του ανακοίνωση.

 Οι εμφανιζόμενοι γιατροί υποστήριξαν πως το περιστατικό ήταν ατυχές και αυτό που έκαναν στην ουσία ήταν να γιορτάζουν στο συγκεκριμένο χειρουργείο την τελευταία μέρα δουλειάς αφού από την επόμενη μέρα θα μεταφέρονταν σε νέα αίθουσα.

Σε ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το CNN αναφέρεται ότι  τρία ανώτερα στελέχη απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες έχασε μισθούς τριών μηνών και έλαβε αυστηρή προειδοποίηση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)