Γενικά

13 Δεκεμβρίου 2014 10:49

Οι σέξι πόζες της τραγουδίστριας στο κόκπιτ «έκαψαν» τον πιλότο

Τον μπελά του βρήκε ένας μεξικανός πιλότος  κατά τη διάρκεια πτήσης της εταιρείας Magnicharters, με μια νεαρή τραγουδίστρια που τον «έψησε» να την αφήσει να μπει στο πιλοτήριο...

-

Η νεαρή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της πτήσης από την μεξικανική πόλη Κανκούν προς την πρωτεύουσα της χώρας, έπεισε τον πιλότο να την αφήσει να κάτσει στην θέση του στο κόκπιτ, ενώ στη συνέχεια ανέβασε σέξι φωτογραφίες στα social media.

Μαζί με την 23χρονη τραγουδίστρια Esmeralda Ugalde ήταν και η φίλη της, η 19χρονη ηθοποιό Samadhi Zendejas. Μπορεί οι δύο καυτές παρουσίες να καμάρωναν για την παρουσία τους στο κόκπιτ, ωστόσο στον πιλότο μάλλον του βγήκε «ξινό» αφού τελικά απολύθηκε. 



Οι φωτογραφίες, αφού έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όπως ήταν φυσικό έφτασαν και  στους υπολογιστές των υπευθύνων της αεροπορικής εταιρείας, οι οποίοι αποφάσισαν να απολύσουν τον πιλότο, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Παρά την προσπάθεια της 19χρονη ηθοποιού να «καλύψει» τον πιλότο, λέγοντας πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν απογειωθεί το αεροπλάνο, τελικά ο ίδιος ο πιλότος ομολόγησε ότι το περιστατικό έγινε εν πτήσει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)