Ευρώπη

15 Ιουλίου 2014 11:58

H Kέιτ Μίντλετον είναι πάλι έγκυος (;)

Το δεύτερο μωρό της και γόνο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, όπως υποστηρίζει συμμαθήτρια της και στενή φίλη του πριγκιπικού ζευγαριού.

-

Η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, και πιθανότατα μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας είναι και πάλι έγκυος. Σύμφωνα με τη συμμαθήτριά της Τζέσικα Χέι που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Mirror το πριγκιπικό ζεύγος περιμένει νέο διάδοχο, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση του Τζορτζ.

Σημειώνεται ότι η Χέι είχε αποκαλύψει ότι η Μίντλετον περίμενε το πρώτο της παιδί πολύ πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν πολλά σημάδια που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η Μίντλετον άφησε και πάλι να φανούν μερικά από τα γκρίζα της μαλλιά, έχει ρόδινα μάγουλα, ενώ όταν βγαίνει σε δημόσιες εμφανίσεις φροντίζει να κρατά απόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να μην τη χτυπήσει κανείς στην κοιλιά.

Επίσης, όπως ισχυρίζεται τις προσεχείς εβδομάδες θα έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι, αφού η Κέιτ περιμένει να συμπληρώσει πρώτα τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)