Ευρώπη

07 Ιανουαρίου 2014 21:15

Επέστρεψε στα θρανία για δέκα εβδομάδες ο πρίγκιπας Ουίλιαμς

Πίσω στα πανεπιστημιακά έδρανα για να παρακολουθήσει σπουδές που αφορούν στην αγροτική οικονομία επέστρεψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

-

Το πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ θα έχει διάρκεια δέκα εβδομάδων και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση στο Ίδρυμα, συνοδευόμενος από αξιωματούχους του Πανεπιστημίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, σεμινάρια, αλλά και εκδρομές, ενώ σκοπός είναι να εκπαιδευτεί ο Ουίλιαμ πάνω σε αγροτικά θέματα προκειμένου να προετοιμαστεί για τη διαχείριση του Δουκάτου της Κορνουάλης, μία έκταση εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων.

Τα εντατικά μαθήματα θα αναγκάσουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμς να αφήσει στην άκρη για λίγο ορισμένα από τα καθήκοντά του, αλλά και να περάσει ορισμένα βράδια μακριά από την σύζυγό του, Κάθριν, και τον γιο τους, πρίγκιπα Γεώργιο.

Πάντως, δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις, καθώς ορισμένοι φοιτητές είπαν ότι ο πρίγκιπας δεν διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα για να σπουδάσει στο Κέμπριτζ, επικαλούμενοι τους μέτριους βαθμούς του.

Gallery

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)