Ποδόσφαιρο

07 Δεκεμβρίου 2018 19:32

Πρόεδρος UEFA για το σεξιστικό σχόλιο σε Χέγκερμπεργκ: είναι ηλίθιος ο Σόλβεϊγκ

Μπορεί η νέα κάτοχος της Χρυσής Μπάλας να διευκρίνισε πως δεν έλαβε το αστείο ως σεξιστικό, ο πρόεδρος της UEFA, ωστόσο, έδωσε συνέχεια στο θέμα.

Πρόεδρος UEFA για το σεξιστικό σχόλιο σε Χέγκερμπεργκ: είναι ηλίθιος ο Σόλβεϊγκ
-

Σε σφοδρή επίθεση κατά του Γάλλου Dj, Μάρτιν Σόλβεϊγκ, προχώρησε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στον απόηχο του σεξιστικού σχολίου κατά την απονομή της «Χρυσής Μπάλας 2018» στην Άντα Χέγκερμπεργκ.

Ο Σλοβένος αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απευθύνθηκε σε έντονη γλώσσα κατά του Γάλλου μουσικού παραγωγού, ενώ, όπως διευκρίνισε, ο τελευταίος θ’ αποκλειστεί από αντίστοιχες μελλοντικές εκδηλώσεις:

«Ο Μάρτιν Σόλβεϊγκ είναι ένας ηλίθιος, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και δεν θα παρουσιάσει ξανά τέτοιο event», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της πατρίδας του.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάρτιν Σόλβεϊγκ βρέθηκε στο επίκεντρο δριμείας κριτικής, αφού ρώτησε την 23χρονη Νορβηγίδα επιθετικό της Λυών, αν πανηγυρίσει το βραβείο της με… twerking.

Η νέα κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν έδωσε περαιτέρω έκταση στο θέμα, υπογραμμίζοντας πως δεν το έλαβε ως «σεξιστικό», ενώ ο 42χρονος παραδέχθηκε την αστοχία του αστείου του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)