Ποδόσφαιρο

19 Δεκεμβρίου 2017 14:42

Ο πρωταγωνιστής του πιο …άκυρου πανηγυρισμού σε ελληνικό γήπεδο μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Μπορεί γκολ να μην έβαλε, όμως το βίντεο με τον άκυρο πανηγυρισμό του επιθετικού της Νάουσας έγινε viral!

Ο πρωταγωνιστής του πιο …άκυρου πανηγυρισμού σε ελληνικό γήπεδο μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Ο Νίκος Ντινόπουλος, ίσως να πρόσφερε τη φάση της χρονιάς, όταν στο τοπικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα Ημαθίας, σούταρε, πανηγύρισε, αλλά… γκολ δεν μπήκε ποτέ. 

Ο επιθετικός της Νάουσας, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την συγκεκριμένη φάση. «Βγαίνω τελευταία φάση στο 90’, βλέπω τον τερματοφύλακα να έχει ανέβει και λέω εντάξει, μπήκε η μπάλα, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μην μπει. Ήθελα να τα σπάσω όλα εκείνη τη στιγμή, άλλα μετά το πήρα στην πλάκα, τέτοια σκηνικά γίνονται ένα στα 20 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.  

Λίγο ο λάθος υπολογισμός, λίγο ότι είχε καιρό να σκοράρει, έστειλε τη μπάλα προς την εστία και έτρεξε στις κερκίδες, για να πανηγυρίσει το 2-0 βγάζοντας τη μια μπλούζα… μετά την άλλη! 

Αντί όμως οι φίλοι τις ομάδας να τον χειροκροτήσουν, του φώναζαν να επιστέψει. 

«Γυρνάω την πλάτη και βλέπω ότι παίζουν μπάλα και δεν έχω καταλάβει ότι δεν έχει μπει η μπάλα μέσα. Άμα σου πω την αλήθεια νομίζω ακόμα ότι γκολ μπήκε», παραδέχτηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όσες φορές και αν το δεις, δεν μπορείς να πιστέψεις τι έχει συμβεί… ή μάλλον τι δεν έχει συμβεί. Ο Νίκος Ντινόπουλος μπορεί να μην έγινε ο χρυσός σκόρερ, έγινε όμως viral. 

Πάλι καλά που η Νάουσα κατάφερε να διατηρήσει το 1-0 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο…

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)