Ποδόσφαιρο

05 Ιουλίου 2016 20:51

Ντε Λα Μπέγια: Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους". Οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού.

Ντε Λα Μπέγια: Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Ο 30χρονος Ισπανός αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. 

Οι δηλώσεις του Ντε Λα Μπέγια: 

Πως αισθάνεσαι αυτές τις πρώτες στιγμές ως παίκτης του Ολυμπιακού; 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ να ζήσω την εμπειρία του να είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μεγάλη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θέλω επίσης να μπορέσω να ευχαριστηθώ και τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος». 

Ολυμπιακός - Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια - Alberto de la Bella

-Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό; 

«Ξέρω φυσικά ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς το πρωτάθλημα. Γνωρίζω επίσης πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί καλές σεζόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα φρόντισα να μάθω πράγματα για τον Σύλλογο από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εδώ. Σιγά σιγά μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα και διαπιστώνω πιο πολύ πόσο σπουδαίος είναι ο Ολυμπιακός». 

-Ποιοί είναι οι στόχοι σου και τι θες να πεις στον κόσμο της ομάδας; 

«Ο στόχος μου είναι να προσφέρω κι εγώ στον Ολυμπιακό με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην καριέρα μου και ειδικότερα τα εφτά χρόνια που βρισκόμουν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φυσικά θέλω να απολαύσω κάθε μου παιχνίδι εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να γίνει η ομάδα ακόμα μεγαλύτερη».

Ολυμπιακός - Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια - Alberto de la Bella

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)