Ποδόσφαιρο

03 Ιουλίου 2016 23:32

Ολυμπιακός: Προ των πυλών ο Ντε Λα Μπέγια

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια στον Ολυμπιακό. Ποιο είναι το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακός: Προ των πυλών ο Ντε Λα Μπέγια
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος αριστερός μπακ αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές.

Έπειτα από επτά χρόνια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (172 αγώνες με 6 γκολ), ο Ισπανός θα αποχαιρετήσει τη χώρα των Βάσκων και θα ρίξει “άγκυρα” στον Πειραιά. Ο Ντε Λα Μπέγια θα αποτελέσει τη δεύτερη μετεγγραφή των “ερυθρολεύκων” μετά τον Πορτογάλο Φιγκέιρας.

Τη σκυτάλη αναμένεται να πάρει ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο, με το όνομα του Κίκε Κασίγιας της Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Βίκτορ Σάντσεθ.

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μάριο Μπαλοτέλι, οι πρωταθλητές κατέστησαν σαφές πως δεν ενδιαφέρονται για τον εκκεντρικό Ιταλό επιθετικό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)