Ποδόσφαιρο

20 Απριλίου 2016 12:01

Στο “Ολντ Τράφορντ” ο Μουρίνιο κόντρα στον Ρανιέρι

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στους πάγκους θα γίνει στις 5 Ιουνίου με αντίπαλο τον Ρανιέρι, μόνο που…

Στο “Ολντ Τράφορντ” ο Μουρίνιο κόντρα στον Ρανιέρι
-

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας που θα κοουτσάρει στις 5 Ιουνίου στο Ολοντ Τράφορντ, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα…

Μπορεί ο Πορτογάλος να είναι από τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπέμπηδων» για την επόμενη σεζόν, αλλά στις 5 Ιουνίου απλά θα κοουτσάρει την αγγλική ομάδα των celebrities απέναντι στην αντίστοιχη μεικτή κόσμου σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπό την αιγίδα της Soccer Aid.

Ο Πορτογάλος θα έχει μαζί του στον πάγκο Σαμ Άλαρνταϊς και Ρόμπι Γουίλιαμς  και απέναντι του τον Κλάους Ρανιέρι της Λέστερ.

Τι κι αν ο αγώνας είναι για φιλανθρωπικό σκοπό ο Μουρίνιο ήδη δήλωσε ότι θέλει να κερδίσει το τρόπαιο, το οποίο παρεμπιπτόντως είχε κερδίσει ως προπονητής της μεικτής κόσμου το 2014.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αστειευτεί λέγοντας πως καιρός είναι να χάσει και κάνα παιχνίδι ο Ρανιέρι. Από την πλευρά του ο Ιταλός δήλωσε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο η παρουσία του στον πάγκο της μεικτής κόσμου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)