Ευρωμπάσκετ 2015

15 Σεπτεμβρίου 2015 09:20

Eurobasket 2015: Απόψε η «τιτανομαχία» Ελλάδας - Ισπανίας

Να «πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα» ετοιμάζεται η Εθνική μας. Δείτε τον αγώνα στις 19.30 από τον ΑΝΤ1 και το www.ant1news.gr.

Eurobasket 2015: Απόψε η «τιτανομαχία» Ελλάδας - Ισπανίας
-

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της εθνικής μας ομάδας του μπάσκετ, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Ισπανία, που θα ξεκινήσει τις 19:30 και θα προβληθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το www.ant1news.gr.

Στο...δρόμο για τα μετάλλια, οι διεθνείς μας, θα έχουν στο πλευρό τους και εκατοντάδες φιλάθλους, ενώ οι Φούριας Ρόχας, θα παραταχθούν πλήρεις, παρά τα προβλήματα των τελευταίων ωρών.

Τα χαμόγελα στην προπόνηση φανερώνουν το εξαιρετικό κλίμα στην εθνική ενόψει της «τιτανομαχίας»  με την Ισπανία. Βασίλης Σπανούλης, Γιάννης Μπουρούσης και τα υπόλοιπα παιδιά είναι έτοιμα να «πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα» όπως έκαναν και πριν από δύο χρόνια στο Eurobasket της Σλοβενίας.

Άπαντες χρήζουν φαβορί την γαλανόλευκη, που είναι αήττητη, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, εκτός από τους διεθνείς, που αφήνουν τα μεγάλα λόγια στην άκρη και είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν με πράξεις.

Η εικόνα με το δεμένο πόδι του ηγέτη των Φούριας Ρόχας δεν αποπροσανατολίζει τους διεθνείς. Τόσο ο άσος των Σικάγο Μπουλς όσο και οι Ρούντι, Γιουλ και Ρίμπας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα πάρουν θέση στην ελληνοϊσπανική ταυρομαχία στις 7 και μισή το απόγευμα, σε ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι της εθνικής μας διασταυρώνει στα ημιτελικά με αυτό της Γαλλίας με τη Λετονία.

Την Τετάρτη, η Σερβία αγωνίζεται με την Τσεχία στις 19:30 (ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1)  και η Ιταλία αντιμετωπίζει την Λιθουανία.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)