Ευρωμπάσκετ 2015

03 Σεπτεμβρίου 2015 22:32

«Στόχος της Εθνικής η κατάκτηση ενός μεταλλίου»

«Θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών» διεμήνυσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. «Μακάρι να γυρίσουμε μ’ ένα μετάλλιο» ευχήθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Στόχος της Εθνικής η κατάκτηση ενός μεταλλίου»
-


Την κατάκτηση ενός μεταλλίου έθεσαν ως στόχο της Εθνικής Ομάδας στο Eurobasket  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Γιώργος Πρίντεζης

Μιλώντας στην ΕΡΑσπορ, πριν από την αναχώρηση της «Γαλανόλευκης» για το Ζάγκρεμπ, ο  Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε: «Η Εθνική Ομάδα αναχωρεί, κουβαλώντας τις ελπίδες, τις επιθυμίες, τις προσδοκίες, τα όνειρα του ελληνικού φίλαθλου κοινού και νομίζω ότι θα είναι συνεπής στο ραντεβού αυτό. Το μόνο δυσάρεστο, αλλά για μας ευχάριστο, είναι ότι στις 20 Σεπτεμβρίου δεν θα ψηφίσουμε κόμματα, αλλά θα ψηφίσουμε ,στη Λιλ, Ελλάδα».

«Νομίζω ότι όπως και στο παρελθόν, θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών» πρόσθεσε ο κ. Βασιλακόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό μας φορτώνει και με ευθύνες, αλλά τα παιδιά έχουν γερές πλάτες, γερά πόδια, γερό μυαλό και θα ανταποκριθούν και στις ευθύνες. Αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι, αλλά υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντες και παίζουν ρόλο και κάποιες άλλες συγκυρίες. Εγώ δεν πιστεύω στην τύχη. Την τύχη τη φτιάχνεις μόνος σου. Είναι το πληρέστερο ρόστερ. Έχουμε και δύο και τρεις περίπου ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας που διαρκώς συμπαραστέκεται στην Εθνική Ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: «Θεωρώ ότι είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και μακάρι να γυρίσουμε μ’ ένα μετάλλιο».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)