Europa League

20 Μαρτίου 2015 12:08

Βγαίνουν σήμερα τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa League

Στις 14:00 στη Νιόν της Ελβετίας, η κληρωτίδα θα αναδείξει τα τέσσερα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν μια θέση στα ημιτελικά του Europa League.

-

Μετά την ολοκλήρωση των επαναληπτικών αγώνων για τη διοργάνωση του Europa League, που έγιναν χθες, αναδείχθηκαν οι 8 ομάδες που θα μπουν σήμερα στη κληρωτίδα, στη Νιόν της Ελβετίας.

Στην κλήρωση συμμετέχουν οι Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο), Ντνίπρο και Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Φιορεντίνα και Νάπολι (Ιταλία), Σεβίλλη (Ισπανία), Βόλφσμπουργκ (Γερμανία) και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία).

Ο μοναδικός περιορισμός που υπάρχει, αφορά τη Ζενίτ, η οποία δεν μπορεί να αγωνιστεί με κάποια από τις δύο Ουκρανικές ομάδες, λόγω της έντασης που επικρατεί ανάμεσα στις δύο χώρες.

Οι προημιτελικοί γίνονται στις 16 και 23 Απριλίου, η κλήρωση των ημιτελικών στις 24 Απριλίου, οι ημιτελικοί στις 7 και 14 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 27 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας.

Την κλήρωση μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απ’ ευθείας μετάδοση από το site μας, www.ant1news.gr

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)