Ποδόσφαιρο

30 Αυγούστου 2014 17:10

Χωρίς νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Λούις Φαν Γκάαλ δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στην έδρα της «νεοφώτιστης» Μπέρνλι. Πρώτη ήττα για την Μάντσεστερ Σίτι.

-

Ούτε τώρα... Ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη ο Λούις Φαν Γκάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στην έδρα της «νεοφώτιστης» Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της πρέμιερ λιγκ.

Μάλιστα στο ματς αυτό έκανε το ντεμπούτο του και η μεγάλη μεταγραφή των «μπέμπηδων», Άνχελ ντι Μαρία, χωρίς, όμως, να μπορέσει ν' αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Η Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 και στον έναν μόλις βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.  

Η Στόουκ δημιούργησε τη μεγάλη έκπληξη στην τρίτη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς με γκολ του Ντιούφ πέρασε με νίκη από το «Έτιχαντ», υποχρεώνοντας την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη ήττα στην πρέμιερ λιγκ, νωρίς-νωρίς...

Το γεγονός εκμεταλλεύτηκε η Σουόνσι, που με νέα εξαιρετική εμφάνιση νίκησε 3-0 τη Γουέστ Μπρομ, έφτασε στις τρεις νίκες και τέθηκε επικεφαλής στη βαθμολογία. 

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι-Στόουκ         0-1

(58΄ Ντιούφ)

Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας        3-3

(38΄ Γιάνμαατ, 74΄ Άαρονς, 88΄ Γουίλιαμσον - 1΄ Γκέιλ, 48΄ Πάντσεον, 90΄+ Ζαχά)

ΚΠΡ-Σάντερλαντ                 1-0

(45΄ Όστιν)

Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ           3-0

(2΄, 71΄ Ντάιερ, 24΄ Ράουτλετζ)

Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον         1-3

(27΄ Νομπλ - 45΄, 68΄ Σνάιντερλεν, 83΄ Πέλε)

Εβερτον-Τσέλσι                 19:30

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)