Mundial 2014

13 Ιουλίου 2014 09:15

Μέσι: «Όλα τα βραβεία μου για το Μουντιάλ»

"Είναι ένα όνειρο που έχεις από νεαρή ηλικία και δεν ξεφτίζει ποτέ", δήλωσε ο Μέσι στην γερμανική εφημερίδα Bild.

-

Έτοιμος να γράψει ιστορία ακόμα μια φορά είναι ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος σήμερα θέλει να οδηγήσει την Εθνική ομάδα της Αργεντινής στην κορυφή του κόσμου με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ φαίνεται να είναι  διατεθειμένος να ανταλλάξει όλα τα βραβεία που έχει κατακτήσει προκειμένου να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ.

«Θα έδινα όλα τα βραβεία που έχω κατακτήσει, προκειμένου να στεφθώ παγκόσμιος πρωταθλητής. Θα προτιμούσα να κατακτήσω το Μουντιάλ από τη Χρυσή Μπάλα. Είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορεί να πετύχει στην καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής. Είναι ένα όνειρο που έχεις από νεαρή ηλικία και δεν ξεφτίζει ποτέ», δήλωσε ο Μέσι στην γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο Μέσι συνέχισε λέγοντας: «Ρώτησα τους συμπαίκτες μου στη Μπαρτσελόνα, Τσάβι, Αντρές Ινιέστα και Ζεράρ Πικέ για τα συναισθήματα τους όταν κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο και μου είπαν ότι είναι δύσκολο να το εξηγήσουν».

Με ψυχή, καρδιά και μυαλό ο Μέσι υπόσχεται ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα προκειμένου να στεφθούν νικητές.

«Θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου το όνειρο μας να γίνει πραγματικότητα. Είμαστε εδώ και θα τα δώσουμε όλα με ψυχή, καρδιά και μυαλό. Είμαστε στο τελευταίο σκαλί. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις του αγώνα και να φτάσουμε στον προορισμό μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)