Μπάσκετ

09 Μαΐου 2014 17:46

Έκαψε καρδιές η σέξι οπαδός των LA Clippers

Έγινε διάσημη όταν η κάμερα την απαθανάτισε να αγγίζει το στήθος της στις κερκίδες του.

-

Οι θεατές στις κερκίδες του Staples Center είχαν ιδρώσει παρακολουθώντας την 7η και καθοριστική αναμέτρηση των Los Angeles Clippers με τους Golden State Warriors για τα play offs του NBA.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση είχαν ιδρώσει, όμως, και για έναν ακόμη λόγο… πέραν της συναρπαστικής εξέλιξης στο σκορ. Αυτός ο λόγος δεν ήταν άλλος από το στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός με μία σέξι παρουσία να προσπαθεί να «μαζέψει» το πλούσιο στήθος της.

Η Ρεμπέκα Γκραντ -που σημειωτέον είναι 46 ετών (δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε)- δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί, μέχρι που είδε το λογαριασμό της στο twitter να κατακλύζεται από μηνύματα.

Η αμερικανίδα ρεπόρτερ και παρουσιάστρια είναι πιστή οπαδός της ομάδας μπάσκετ των Clippers και παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια τους.

«Είχα τρομερή αγωνία και… είχα ανάψει πραγματικά», δήλωσε αργότερα.

Τα social media πήραν «φωτιά» από σχόλια και το στιγμιότυπο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, αφού το μοιράστηκαν πολλές χιλιάδες χρήστες.

Για την ιστορία, οι Los Angeles Clippers επικράτησαν των Golden State Warriors με 126-121 και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου κοντράρονται με τους Oklahoma Thunder.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)