Αθλητικά

14 Σεπτεμβρίου 2024 20:04 Τελευταία ενημέρωση : 14 Σεπτεμβρίου 2024 20:08

“Porto Heli Night Run”: Συνεχίζεται για έκτη χρονιά η αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού

Για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το "Porto Heli Night Run" στο Πόρτο Χελι. Η αθλητική εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Ιδρυτή του ΑΝΤ1, Μίνωα Κυριακού .

“Porto Heli Night Run”: Συνεχίζεται για έκτη χρονιά η αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού
-

Το Πόρτο Χέλι από το πρωί γέμισε με  αθλητές όλων των ηλικιών. Ο Δήμος Ερμιονίδας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου  διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση θεσμό πλέον, το "Porto Heli Night Run" .

Porto Heli Night Run - Μίνωας Κυριακού

Η αθλητική εκδήλωση και φέτος είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Μίνωα Κυριακού για την σημαντική προσφορά του στον αθλητισμό αλλά και τα κοινά.

Porto Heli Night Run - Μίνωας Κυριακού

Ο μαραθώνιος περιλαμβάνει δύο διαδρομές, με αφετηρία εδώ την πλατεία στο  Πόρτο Χέλι. Ήδη από το πρωί  έχει διεξαχθεί ο πρώτος, οι αθλητές έτρεξαν μια διαδρομή 11 χιλιομέτρων, αλλά έπεται και συνέχεια καθώς και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ,όπου οι δρομείς θα διανύσουν μια  διαδρομή  5χλμ .

Η  ολοήμερη γιορτή του αθλητισμού Θα ολοκληρωθεί με απονομές αλλά και αναμνηστικά μετάλλια  με όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 20 Σεπτεμβρίου

Βραζιλία: Δεκάδες χιλιάδες εστίες πυρκαγιάς μαίνονται στη χώρα (εικόνες)

Moody's: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)