Αθλητικά

14 Σεπτεμβρίου 2024 08:16

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στην Κρήτη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά στην Κρήτη και θα μείνει 7-10 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στην Κρήτη
-

Ακόμη ένα όνομα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει του Crete International Basketball Tournament (14-15 Σεπτεμβρίου). Ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα παραμείνει εκτός ομάδας και δεν θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο λόγο τραυματισμού.

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού και θα επιστρέψει στην δράση μετά από περίπου 10 μέρες.

Μαζί με τους Μουσταφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κίναν Έβανς, ο ΜακΚίσικ γίνεται ο τέταρτος τραυματίας στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Η απουσία του, φέρνει τον Στέφανο Σπάρταλη - ο οποίος αγωνίζεται στον Παπάγο με καθεστώς διπλού δελτίου - εντός της αποστολής, με τον κόουτς Μπαρτζώκα να έχει συνολικά 13 παίκτες στην διάθεση του για το τουρνουά.

Ο λόγος για τους: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ και Στέφανο Σπάρταλη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)