Αθλητικά

11 Σεπτεμβρίου 2024 14:57

ΑΕΚ: Ο Φοφανά είναι “μια ανάσα” από την Ένωση

Ανάρτηση αναφέρει ότι η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με την Τσέλσι για δανεισμό του 21χρονου παίκτη, με οψιόν... 20 εκατομμύρια λίρες!

ΑΕΚ: Ο Φοφανά είναι “μια ανάσα” από την Ένωση
-

Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Φραντζί Πιερό, και λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, η ΑΕΚ φαίνεται να συμφώνησε σε όλα με την Τσέλσι για την μεταγραφή του Ντάτρο Φοφανά.

Όπως έκανε γνωστό μέσω «Χ» ο ειδικός σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη ως δανεικού, με την οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2025, αν και προαιρετική, να ανέρχεται στις 20 εκατομμύρια λίρες (23,7 εκατ. Ευρώ).

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις με τους «μπλε», ενώ ο Ιβοριανός έχει πει ήδη από την πλευρά του το «ναι» στην Ένωση, με τα τυπικά πλέον να απομένουν για να ανακοινωθεί.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Μιγκέλ Ντιλέινι της «», αναφέροντας στο «Χ»: «Ο Φοφανά συμφώνησε με την ΑΕΚ. Δανεισμός με οψιόν 20 εκατ. λιρών».

Ο 21χρονος, έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι και το καλοκαίρι του 2029. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου στο πρώτο μισό της σεζόν, και ακολούθως με την Μπέρνλι στο δεύτερο. Οι Λονδρέζοι, τον απέκτησαν τον Ιανουάριο του 2023 από την Μόλντε έναντί 12 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ με τους «Κλάρετς» πέτυχε 4 γκόλ και 1 ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - 2ο ΓΕΛ: Μαθητές Γ’ Λυκείου καλούνται να αλλάξουν κατεύθυνση ή σχολείο! (εικόνες)

Debate: Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές

Ένοπλες ληστείες: Βίντεο από “χτυπήματα” του 46χρονου στην Αττική

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)