Αθλητικά

21 Αυγούστου 2024 23:08

Αντετοκούνμπο - NBA: Βίντεο με τα 251 καρφώματά του στη σεζόν 2023-24

Το NBA δημοσίευσε βίντεο διάρκειας 64 λεπτών, με τα 251 καρφώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προηγούμενη σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου.

Αντετοκούνμπο - NBA: Βίντεο με τα 251 καρφώματά του στη σεζόν 2023-24
-

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς έκανε τα περισσότερα καρφώματα από κάθε άλλο παίκτη στο NBA τη σεζόν 2023-24 και το επίσημο κανάλι του πρωταθλήματος τα συγκέντρωσε όλα σε ένα video.

Για μία ακόμη χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος με τους Μιλγουόκι Μπακς μέσα στη ρακέτα και πέτυχε τα περισσότερα καλάθια στο “ζωγραφιστό”, όντας μακράν ο κορυφαίος και σε καρφώματα στο NBA.

Στα social media του NBA ανέβηκε έτσι ένα video 64 λεπτών, το οποίο περιλαμβάνει και τα 251 καρφώματα που έκανε ο “Greek Freak” την περασμένη σεζόν.

“Σας προτείνουμε ένα διάλλειμα 64 λεπτών”, έγραψαν από την πλευρά τους τα “ελάφια”, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση των διοργανωτών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για ανάλογη συνέχεια στη νέα σεζόν, προς το παρον πάντως βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του και τα αδέλφια του:

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, αλλά... δεν τιμωρήθηκε!

Πέθανε ο 11χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Diamond League - Καραλής: Έκτος στην Λωζάνη ο χάλκινος Ολυμπιονίκης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)