Ποδόσφαιρο

05 Μαΐου 2018 21:08

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δε συνάντησε αντίσταση από τον Πλατανιά και έφθασε σε μία άνετη επικράτηση.

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ
-

Σε τυπική διαδικασία εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πλατανιά, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ήταν σε θέση να προβάλει σθεναρή αντίσταση στους Θεσσαλονικείς, που μπήκαν στο παιχνίδι με επιθετικές αξιώσεις από νωρίς. Ήδη στο πρώτο 15λεπτο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων με γκολ στα οποία συμμετείχε ο αμυντικός Λεονάρντο Μάτος.

Μόλις στο 9' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Μάτος, η μπάλα έφθασε στον Πέλκα που με ωραίο γωνιακό σουτ από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 1-0. Η ασπρόμαυρη “μηχανή” πήρε μπρος και λίγο αργότερα στο 15' ο Πρίγιοβιτς πέτυχε το 2-0 με κοντινό πλασέ από συρτή σέντρα πάλι του Μάτος.

Υπό τις ιαχές των οπαδών τους, που επευφημούσαν διαρκώς τους παίκτες “Να ’τοι – να ’τοι οι πρωταθλητές” οι παίκτες του Δικεφάλου συνέχισαν να επιτίθενται, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ …μέχρι τις καθυστερήσεις. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο συνήθης ύποπτος στο σκοράρισμα για τον ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, με κοντινή κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, φθάνοντας τα 19 προσωπικά του τέρματα φέτος και ατενίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (75' Λημνιός), Πέλκας (46' Ελ Καντουρί), Μακ (63' Κάμπος), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Πλατανιάς: Κλιάιτς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Ντουαλά, Μάλσα, Ζίκο, Ενσικουλού (69' Σίνγκ), Κασαλίκα (84' Φούφλια), Ουντόζι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)