Γενικά

06 Μαρτίου 2018 13:47

Ο Πούτιν παραδίδει… ποδοσφαιρικά μαθήματα μέσα στο Κρεμλίνο! (βίντεο)

Δείτε το απολαυστικό βίντεο της FIFA με τον Πούτιν σε ρόλο βιρτουόζου να «κλέβει» την παράσταση από τον Μαραντόνα, τον Ροναλντίνιο κι άλλους μεγάλους αστέρες του αθλήματος.

Ο Πούτιν παραδίδει… ποδοσφαιρικά μαθήματα μέσα στο Κρεμλίνο! (βίντεο)
-

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το Μουντιάλ της Ρωσίας και πλέον απομένουν 100 μέρες για το εναρκτήριο παιχνίδι, ανάμεσα στην οικοδέσποινα και την Σαουδική Αραβία.

Η FIFA επιστράτευσε ένα βίντεο για να διαφημίσει την διοργάνωση στο οποίο πρωταγωνιστούν μεγάλοι αστέρες του αθλήματος από το χθες και το σήμερα, όπως οι Μαραντόνα, Ρονάλντο, Σμάιχελ, Πουγιόλ, Ρούνεϊ και Κλόζε, αλλά αναμφισβήτητα την παράσταση κλέβει… ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο «τσάρος» έδειξε να κατέχει τα μυστικά του αθλήματος και στο βίντεο που ξεκινάει με τη φράση «ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να περιμένουν για το μεγαλύτερο σόου του πλανήτη», ο Πούτιν μαζί με τον Πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, κάνουν «γκελάκια» μέσα στο Κρεμλίνο!

Εκτός από πρωταγωνιστής σε κολύμπι, ιππασία και κυνήγι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν μας προέκυψε και βιρτουόζος της μπάλας!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)